Σπόνσορας του διαγωνισμού είναι η
Εγγεγραμμένα μέλη: 7058
Μέλη online: 0
HOME   :   ΕΓΓΡΑΦΗ   :   LIVESCORES   :   ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ   :   ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ   :   ΔΩΡΑ   :   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο λόγια από τον διοργανωτή του διαγωνισμού που καλό είναι να διαβάσετε πριν ξεκινήσετε το παιχνίδι σας!

Αγαπητοί φίλοι,

Μια μικρή επεξήγηση των νέων όρων από εμένα για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Είναι κάτι παραπάνω από εμφανές πως ο διαγωνισμός απευθύνεται πλέον σε πραγματικούς παίκτες του online στοιχήματος.

Η λογική για τους οποίους μπήκαν οι όροι αυτή την σαιζόν και που για να σας πω την αλήθεια με βρίσκουν σύμφωνο είναι ότι η εταιρία γίνεται σπόνσορας σε κάτι διότι θέλει να προωθήσει και να μάθει ο παίκτης το προϊόν και τις υπηρεσίες που παρέχει.

Το να παίρνει τα free bet κάποιος ο οποίος θα μπει να παίξει μία φορά ένα στοίχημα χωρίς να μπορεί να δει και τι άλλο προσφέρει η εταιρία, δεν υπάρχει λόγος και δεν προσφέρει ούτε στην εταιρία τίποτα αλλά μεταξύ μας ούτε και σε εμένα διότι κρίνομαι από τις εγγραφές που θα γίνουν μέσα από τα banner της ιστοσελίδας και αν δεν υπάρχουν αυτές ποιος ο λόγος να παραμείνει ως σπόνσορας η εταιρία και να πληρώνει free bets...;;;

Νομίζω λοιπόν ότι με τους νέους όρους ναι μεν θα έχω κάποιους δυσαρεστημένους «πρώην» διαγωνιζόμενους αλλά κυρίως διαγωνιζόμενους του «όλα τσάμπα»… 

Όχι πραγματικούς παίκτες που παίζουν online στοίχημα οι οποίοι δεν νομίζω ότι θα έχουν το παραμικρό πρόβλημα μιας και ουσιαστικά το deal που έκλεισα είναι μια χαρά κερδοφόρο για αυτούς αφού… 

Κάνει την κατάθεση με ότι ποσό θέλει εκείνος (ελάχιστο 5 ευρώ) και… 
Επιπλέον παίρνει τα μπόνους που δίνει η εταιρία… 
Και τέλος παίρνει και τουλάχιστον 10 ή 15 ή 50 ή 100 ή ένα tablet ως free bet από τον διαγωνισμό ανάλογα με την θέση που κερδίζει σε αυτόν…

Με δύο λόγια αν δεν είσαι διατεθειμένος και δεν πρόκειται να κάνεις έστω 5 ευρώ κατάθεση στην εταιρία για να την γνωρίσεις ποιος ο λόγος να σου δώσει κάτι στο free… Μεταξύ μας και φαντάζομαι το κατανοείτε… Δίκαια η απορία…!!!

Έτσι κι αλλιώς αν και σχετικά νέα εταιρία η Magicbet η οποία είναι νόμιμη στην Ελληνική αγορά έχει μεγάλη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών και γκαραντί από τις μεγαλύτερες αποδόσεις αυτή την στιγμή όπως αρκετές φορές έχω αναφέρει και στο diavolakos.net.

Εδώ και αρκετά χρόνια που έχω φτιάξει τον διαγωνισμό αυτό όσοι συμμετέχετε και κυρίως όσοι είστε μέσα στους νικητές γνωρίζετε ότι δεν υπήρξε ποτέ καμιά ατασθαλία και όλοι λάβατε τα μπόνους και τα μετρητά χρήματα (στις καλές εποχές) στο ακέραιο.

Οπότε για να μιλάμε καθαρά και ξάστερα… 

Αν σας αρέσει ο διαγωνισμός εκτός από την συμμετοχή σας πρέπει να τον στηρίξετε και ενεργά, αφού πλέον απαιτείτε η εγγραφή σας –κατάθεση σας στην εταιρία έστω με το μίνιμουμ, διότι χωρίς σπόνσορα δεν μπορεί να υπάρξει διαγωνισμός και για πολλούς και διάφορους λόγους οι εταιρίες δεν στηρίζουν πλέον διαγωνισμούς...!!!

Θέλω να ξέρετε όλοι εσείς που στηρίζετε χρόνια τον διαγωνισμό αυτό και τον ιδρυτή του (diavolakos.net) ότι οι εποχές όπως ξέρετε είναι δύσκολες για όλους μας και πολλά πράγματα έχουν αλλάξει και στον χώρο του στοιχήματος… Τα γνωρίζετε, μην τα επαναλαμβάνουμε...!!!

Εξασφάλισα για κάθε μήνα όλα αυτά τα free bet που θα λαμβάνουν οι νικητές από τις 3/11-2015 έως 29/5/2016... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ έξτρα μπόνους ή οτιδήποτε άλλο για τους νικητές της συνολικής βαθμολογίας... Μonth by month είναι φέτος ο διαγωνισμός.

Από την πλευρά μου πιστεύω ότι με σαφείς εξηγήσεις αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις... Γι αυτό και αναρτώ το συγκεκριμένο κείμενο...

Μην μου διαμαρτυρηθείς για τίποτα αγαπητέ φίλε-φίλη σε ότι αφορά τους όρους... Έτσι είναι τα πράγματα... Είμαι κάτι παραπάνω από σαφείς νομίζω.

Λόγω  του ότι πλέον έχω μια εμπειρία από των διαγωνισμό θα ήθελα να αναφέρω και τα εξής…

Οι νικητές κάθε μήνα δεν θα πρέπει να βιάζονται… 
Μπορεί το βράδυ της τελευταίας μέρας του μήνα να είναι μέσα στα δώρα και την επόμενη όχι… Ο λόγος που μπορεί να συμβεί αυτό είναι ότι ακόμα μπορεί να υπάρχουν «ανοικτά» στοιχήματα συναγωνιζόμενων και πρέπει να ξέρετε ότι μετά από δύο ημέρες οριστικοποιείτε η βαθμολογία του μήνα.  

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : Οι νικητές και όσοι κάνουν εγγραφή στην Magicbet να μπουν και να συμπληρώσουν το πεδίο  στον λογαριασμό τους στο Betleague.net (με το user name που έχουν στην Magicbet) έστω και λίγο αργότερα καθώς έτσι αποφεύγουμε την καθυστέρηση στην καταβολή των free bet και δεν χρειάζεται να στέλνετε mail ενημέρωσης ότι είστε μέσα στους νικητές κλπ κλπ…!!!

Προσωπικά προτιμώ να μην στέλνετε mails και όλοι οι νικητές μέσω του πεδίου αυτού να στέλνονται αυτόματα στην Magicbet… 

Σας εύχομαι «καλό παιχνίδι» και καλή σαιζόν.

Diavolakos για το BetLeague.net 

Υ.Γ.: Εξασφάλισα για κάθε μήνα όλα αυτά τα free bet που θα λαμβάνουν οι νικητές από τις 3/11-2015 έως 29/5/2016... 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ έξτρα μπόνους ή οτιδήποτε άλλο για τους νικητές της συνολικής βαθμολογίας.

ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΛΩΝ
To username σας:


To password σας:
- Ξέχασα το password?
- Θέλω να εγγραφώ

Συνδιοργανωτές
Livescores

NEWSLETTER
Καταχωρήστε το e-mail σας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα του betleague.net καθώς και για οτιδήποτε κινείται στον χώρο του στοιχήματος.

Επιλέξτε ενημέρωση από:
  betleague.net
  diavolakos.gr
  betexpress.gr
  bethelp.gr

Το e-mail σας:
  
Σπόνσορας του διαγωνισμού είναι η
© 2019 www.betleague.net  |  Livescores  |  developed by WebWorks
Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα από την Feramta Business LTD - Member of "FB Group" - London UK.
Προσοχή! Οι υπηρεσίες των διαφημιζόμενων εταιριών απευθύνονται μόνο στους επισκέπτες στων οποίων τον τόπο κατοικίας ή διαμονής η χρήση τέτοιων υπηρεσιών δεν συνιστά αξιόποινη πράξη.