Σπόνσορας του διαγωνισμού είναι η
Εγγεγραμμένα μέλη: 7058
Μέλη online: 0
HOME   :   ΕΓΓΡΑΦΗ   :   LIVESCORES   :   ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ   :   ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ   :   ΔΩΡΑ   :   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.

* Ο σπόνσορας του διαγωνισμού (Magicbet) είναι αποκλειστικά για την καταβολή των μηνιαίων free bet μπόνους και των tablets στους διαγωνιζομένους. Αν για οποιονδήποτε λόγο ο σπόνσορας δεν καταβάλει τα free bet μπόνους ή δεν ρυθμίσει την αποστολή των tablets, αυτός είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος και το Betleague δεν έχει καμιά ευθύνη για το αν η εταιρία (Magicbet) δεν τηρήσει την αρχική συμφωνία με εμάς.

** Τα free bet μπόνους και τα tablets του διαγωνισμού δεν εξαργυρώνονται σε χρήματα.

Μετά το τέλος του διαγωνισμού την Κυριακή στις 29/5/2016 για οποιοδήποτε πρόβλημα σχετίζεται με τα παραπάνω (καταβολή free bet - αποστολή tablets) επικοινωνήστε (μετά τις 10 ημέρες που είχαμε κάθε μήνα) μόνο με το admin@magicbet.gr και όχι με το Betleague διότι η συνεργασία μας με το σπόνσορα του διαγωνισμού θα έχει ολοκληρωθεί και δεν φέρουμε την παραμικρή ευθύνη.

Οι 50 (πενήντα) πρώτοι κερδίζουν κάθε μήνα tablets και free bet στην εταιρία Magicbet που έχει αναλάβει το sponsoring του διαγωνισμού:

  • Ο 1ος Νικητής ένα tablet Prestigio
  • Ο 2ος Νικητής 100 ευρώ free bet στη Magicbet
  • Ο 3ος Νικητής 50 ευρώ free bet στη Magicbet

· Ο 4ος Νικητής έως και 20ος Νικητής 15 ευρώ στη Magicbet ως free bet

· Ο 21ος Νικητής έως και 50ος Νικητής 10 ευρώ στη Magicbet ως free bet.

 

*** Οι νικητές κάθε μήνα δεν θα πρέπει να βιάζονται… Μπορεί το βράδυ της τελευταίας μέρας του μήνα να είναι μέσα στα δώρα και την επόμενη όχι… Ο λόγος που μπορεί να συμβεί αυτό είναι ότι ακόμα μπορεί να υπάρχουν «ανοικτά» στοιχήματα συναγωνιζόμενων και πρέπει να ξέρετε ότι μετά από δύο ημέρες οριστικοποιείται η βαθμολογία του μήνα.

 

** Οι νικητές συνιστούμε να έχουν κάνει εγγραφή στην Magicbet και να μπουν να συμπληρώσουν το πεδίο στον λογαριασμό τους στο Betleague.net (με το user name ή το user ID που έχουν στην Magicbet) έστω και λίγο αργότερα.

 

Έτσι αποφεύγουμε την καθυστέρηση στην καταβολή των free bet και δεν χρειάζεται να στέλνετε mail ενημέρωσης ότι είστε μέσα στους νικητές κλπ κλπ…!!!

 

*** H κατάθεση του free bet που αντιστοιχεί σε κάθε νικητή πιστώνετε το αργότερο εντός 10 ημερών συνήθως.

 

*** Τα bonus των νικητών στην Magicbet αφού κατατεθούν στον λογαριασμό σας εμπίπτουν στους όρους & προϋποθέσεις των bonus της εταιρίας και δεν έχουμε καμία ευθύνη ως Betleague.net.

 

*** Μην απευθύνεστε στην Magicbet με θέματα που αφορούν τον διαγωνισμό στο Betleague.net ή για την καταβολή των free bet... Για όποιο πρόβλημα προκύψει στέλνετε mail στο info@betleague.gr .

ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΛΩΝ
To username σας:


To password σας:
- Ξέχασα το password?
- Θέλω να εγγραφώ

Συνδιοργανωτές
Livescores

NEWSLETTER
Καταχωρήστε το e-mail σας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα του betleague.net καθώς και για οτιδήποτε κινείται στον χώρο του στοιχήματος.

Επιλέξτε ενημέρωση από:
  betleague.net
  diavolakos.gr
  betexpress.gr
  bethelp.gr

Το e-mail σας:
  
Σπόνσορας του διαγωνισμού είναι η
© 2019 www.betleague.net  |  Livescores  |  developed by WebWorks
Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα από την Feramta Business LTD - Member of "FB Group" - London UK.
Προσοχή! Οι υπηρεσίες των διαφημιζόμενων εταιριών απευθύνονται μόνο στους επισκέπτες στων οποίων τον τόπο κατοικίας ή διαμονής η χρήση τέτοιων υπηρεσιών δεν συνιστά αξιόποινη πράξη.