Σπόνσορας του διαγωνισμού είναι η
Εγγεγραμμένα μέλη: 7058
Μέλη online: 0
HOME   :   ΕΓΓΡΑΦΗ   :   LIVESCORES   :   ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ   :   ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ   :   ΔΩΡΑ   :   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Κανονισμοί διαγωνισμού

 • Όλοι οι παίκτες ξεκινούν στον διαγωνισμό μας από το πρώτο παιχνίδι στο πρόγραμμα της Τρίτης 3/11/2015 με 1.000 μονάδες
 • Ο διαγωνισμός διεξάγεται με βάση το κουπόνι της εταιρίας Magicbet και ισχύουν οι όποιες διαφοροποιήσεις γίνονται στις αποδόσεις από την εταιρία.
 • Κάθε παίκτης έχει δικαίωμα να ποντάρει στο πρόγραμμα των αγώνων μέχρι 350 μονάδες την εβδομάδα συνολικά και 50 μονάδες ανά ημέρα.
 • Η κάθε πρόταση (bet-στοίχημα) έχει ανώτατο όριο 50 μονάδες και ανώτατο πολλαπλασιαστή ανά πρόταση έως 10 απόδοση... Που ουσιαστικά σημαίνει ανώτατο κέρδος ημέρας έως 500 μονάδες εφόσον βγει ακριβώς ο πολλαπλασιαστής, και μπορείτε να στοιχηματίζετε σε Μονό ή Δυάδα ή και Τριάδα.
 • Το όριο του πολλαπλασιαστή μπήκε ώστε να γίνει πιο ελκυστικός από όλους ο διαγωνισμός και να κερδίζει ο ικανός και όχι ο τυχερός που θα πετύχει ένα bet σε ολόκληρη την σαιζόν και που έως τώρα θα μπορούσε να τον πληρώσει στο τέλος του διαγωνισμού...
 • Αν το bet σας ξεπερνά το όριο του πολλαπλασιαστή το στοίχημα σας δεν θα γίνεται αποδεκτό και θα βγαίνει ανάλογο κείμενο στην οθόνη σας που θα σας ενημερώνει για το υπόλοιπο του πολλαπλασιαστή απόδοσης ανά ημέρα.
 • Όλοι οι παίκτες συμμετέχουν με όσες προτάσεις επιθυμούν την ημέρα και σε κάθε συμμετοχή τους επιτρέπονται να χρησιμοποιούν στα στοιχήματα τους τόσο την μορφή στοιχήματος 1Χ2 όσο και την μορφή Under/Over.
 • Επιτρέπεται επίσης και μίξη των παραπάνω σε μία πρόταση. (Δηλαδή σε μια πρόταση να έχει τόσο 1Χ2 όσο και Under/Over).
 • Σε περίπτωση αναβολής ή διακοπής ενός αγώνα ισχύουν οι κανόνες της εταιρίας που θα τους βρείτε στο site της εταιρίας.
 • Το όριο επιλογής αγώνων ανά ημέρα είναι απεριόριστο, αρκεί το σύνολο των προτάσεών σας να μην ξεπερνά τις 50 μονάδες την ημέρα.
 • Ο παίκτης που θα χάνει όλες τις μονάδες του, δεν μπορεί να συνεχίσει να συμμετέχει στον διαγωνισμό.
 • Για την απόδοση των δώρων, απαραίτητη προϋπόθεση (εκτός από τους πιο κάτω «σημαντικούς όρους» για τον κάθε συμμετέχοντα αποτελεί το ποντάρισμα τουλάχιστον 500 μονάδων.
 • Σε περίπτωση παράβασης των κανόνων ή προσπάθειας αλλοίωσης της ορθής λειτουργίας του διαγωνισμού, οι παίκτες-παραβάτες θα διαγράφονται αυτόματα από το διαγωνισμό.
 • Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί με την λήξη του τελευταίου αγώνα από το πρόγραμμα της Κυριακής 29/5/2016.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΙ ΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗ MAGICBET.

 • Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε άτομα που έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετέχει κάποιος στον διαγωνισμό είναι να έχει κάνει εγγραφή στο site της Magicbet.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση για να διεκδικήσει και να πάρει κάποιος ένα από τα έπαθλα του διαγωνισμού είναι να είναι ενεργός παίκτης της Magicbet, έχοντας παίξει στον λογαριασμό του στην εταιρεία έστω και ένα στοίχημα με μίνιμουμ ποντάρισμα τα 5 ευρώ.
 • Όσοι δεν πληρούν τις πιο πάνω προϋποθέσεις (δεν είναι 21, δεν έχουν ανοίξει λογαριασμό, και δεν είναι ενεργοί παίκτες στην εταιρία) να γνωρίζουν ότι αυτόματα δεν μπορούν να πάρουν τα δώρα τους και τα στερούν από άλλους παίκτες του διαγωνισμού διότι οι θέσεις των νικητών δεν μετακινούνται (πχ αν κάποιος δεν τηρεί τους όρους δεν παίρνει το δώρο του ο αμέσως επόμενος κοκ).
 • Τα μπόνους δεν μεταφέρονται από μήνα σε μήνα… Αν κάποιος δεν είναι ενεργός παίκτης στη Magicbet και είναι μέσα στους νικητές για 3 μήνες αλλά γι αυτό τον λόγο δεν έχει λάβει το μπόνους του δεν σημαίνει ότι αν γίνει ενεργός τον 4ο μήνα θα λάβει τα μπόνους των προηγούμενων μηνών.
 • ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι νικητές σε περίπτωση που δεν είναι ενεργοί παίκτες στην Magicbet μέσα σε ένα περιθώριο 10 ημερών μετά την οριστικοποίηση της βαθμολογία του μήνα (μέχρι να γίνουν δηλαδή οι καταθέσεις των μπόνους) δεν δικαιούνται το δώρο του μήνα ακόμα και αν γίνουν ενεργοί παίκτες στην Magicbet τις επόμενες ημέρες από την καταβολή των μπόνους στους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους (πχ στις 15 του μήνα). Σε περίπτωση που γίνουν ενεργοί μετά το πέρας των 10 ημερών μπορούν να διεκδικήσουν και να λάβουν το μπόνους του επόμενου μήνα.
 • Όσοι έχουν ήδη λογαριασμό στην Magicbet και είναι ενεργοί παίκτες στην εταιρία, συμμετέχουν κανονικά στον διαγωνισμό.

BETLEAGUE: ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ

· Ο διαγωνισμός γίνεται πιο δύσκολος για τους συμμετέχοντες αλλά μετά από πολύ σκέψη αποφασίσαμε από κοινού με την Magicbet πως καλό είναι να είμαστε σίγουροι ότι οι διαγωνιζόμενοι είναι παίκτες και στηρίζουν το Online στοίχημα, διότι δεν υπάρχει λόγος κάποιος που δεν παίζει στην εταιρία να απολαμβάνει και τα free bet της... Σταράτες και δίκαιες κουβέντες…!!!

· Με το σκεπτικό πως κάποιος είναι ενήλικος και παίζει online στοίχημα δεν νομίζουμε ότι είναι κάτι φοβερό να κάνει μια μίνιμουμ κατάθεση 5 ευρώ στην εταιρία όπου θα επωφεληθεί από το μπόνους της, να γνωρίσει τις πολύ καλές υπηρεσίες που του προσφέρει οι εταιρία, και επιπλέον να προσθέσει στον λογαριασμό του το free bet του Betleague.

· ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Αυτή την φορά ο διαγωνισμός απευθύνεται σε πραγματικούς παίκτες.

ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ…

· Aνοιγμα λογαριασμού στην Magicbet ώστε να μπορείς να συμμετέχεις στον διαγωνισμό και να μπορείς να γράψεις κατά την εγγραφή σου στο Betleague στο ειδικό πεδίο του λογαριασμού σου το user name ή το user ID που έχεις στην Magicbet...

· Aνοιγμα λογαριασμού στο Betleague και απαραίτητα συμπλήρωμα του πιο πάνω πεδίου… Μπορεί να γίνει και λίγο αργότερα αυτό καθώς μπαίνοντας στον λογαριασμό σας στο Betleague το πεδίο είναι ελεύθερα προσβάσιμο για να μπορείτε να το ενημερώσετε.

· Αν είστε ένας από τους νικητές του μήνα στο Betleague, και αν δεν έχετε κάνει κατά την εγγραφή σας στην Magicbet κάποια κατάθεση και δεν έχετε παίξει κάτι ώστε να γίνεται ενεργοί παίκτες στην εταιρία καλό είναι να το κάνετε για να πάρετε το δώρο σας.

· Σε διαφορετικοί περίπτωση όσοι δεν πληρούν τις πιο πάνω προϋποθέσεις (δεν είναι 21, δεν έχουν ανοίξει λογαριασμό, και δεν είναι ενεργοί παίκτες στην εταιρία) να γνωρίζουν ότι αυτόματα δεν μπορούν να πάρουν τα δώρα τους και τα στερούν από άλλους παίκτες του διαγωνισμού διότι οι θέσεις των νικητών δεν μετακινούνται (πχ αν κάποιος δεν τηρεί τους όρους δεν παίρνει το δώρο του ο αμέσως επόμενος κοκ).

Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω… Για να πάρεις το δώρο της Magicbet κάθε μήνα, θα πρέπει...

Α) Να κάνεις κλικ πάνω στα διαφημιστικά banners της εταιρίας Magicbet στο Betleague για να ανοίξεις λογαριασμό…

Β) Να έχεις καταθέσει μέχρι 5 ευρώ και να έχεις παίξει στην εταιρία το αγαπημένο σου παιχνίδι.

Γ) Να ενημερώσεις στον λογαριασμό σου στο Betleague το πεδίο που αφορά το user name ή το User ID σου στον λογαριασμό που άνοιξες στην Magicbet διότι οι νικητές είναι αρκετοί και με το να στέλνετε mails κάθε μήνα μόνο μπέρδεμα και καθυστερήσεις στην καταβολή των μπόνους θα υπάρχει.

Δ) Σημαντικό…: Από την στιγμή που είναι συμπληρωμένο το πεδίο με το αναγνωριστικό σας στην Magicbet δεν χρειάζεται να στέλνετε mails κάθε μήνα… Το πεδίο αυτό μπορείτε να το αλλάξετε μέσα από τον λογαριασμό σας και μετά την αρχική εγγραφή σας στο Betleague.

Tips για τον διαγωνισμό:Η λογική λέει πως για να έχετε καθημερινή παρουσία στον διαγωνισμό το ποντάρισμα σας, τουλάχιστον μέχρι να μπουν κάποιες μονάδες από κερδισμένη πρόταση σας, πρέπει να είναι 30 μονάδες την ημέρα.

ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.

* Ο σπόνσορας του διαγωνισμού (Magicbet) είναι αποκλειστικά για την καταβολή των μηνιαίων free bet μπόνους και των tablets στους διαγωνιζομένους. Αν για οποιονδήποτε λόγο ο σπόνσορας δεν καταβάλει τα free bet μπόνους ή δεν ρυθμίσει την αποστολή των tablets, αυτός είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος και το Betleague δεν έχει καμιά ευθύνη για το αν η εταιρία (Magicbet) δεν τηρήσει την αρχική συμφωνία με εμάς.

** Τα free bet μπόνους και τα tablets του διαγωνισμού δεν εξαργυρώνονται σε χρήματα.

Μετά το τέλος του διαγωνισμού την Κυριακή στις 29/5/2016 για οποιοδήποτε πρόβλημα σχετίζεται με τα παραπάνω (καταβολή free bet - αποστολή tablets) επικοινωνήστε (μετά τις 10 ημέρες που είχαμε κάθε μήνα) μόνο με το admin@magicbet.gr και όχι με το Betleague διότι η συνεργασία μας με το σπόνσορα του διαγωνισμού θα έχει ολοκληρωθεί και δεν φέρουμε την παραμικρή ευθύνη.

Οι 50 (πενήντα) πρώτοι κερδίζουν κάθε μήνα tablets και free bet στην εταιρία Magicbet που έχει αναλάβει το sponsoring του διαγωνισμού:

 • Ο 1ος Νικητής ένα tablet Prestigio
 • Ο 2ος Νικητής 100 ευρώ free bet στη Magicbet
 • Ο 3ος Νικητής 50 ευρώ free bet στη Magicbet

· Ο 4ος Νικητής έως και 20ος Νικητής 15 ευρώ στη Magicbet ως free bet

· Ο 21ος Νικητής έως και 50ος Νικητής 10 ευρώ στη Magicbet ως free bet.

 

*** Οι νικητές κάθε μήνα δεν θα πρέπει να βιάζονται… Μπορεί το βράδυ της τελευταίας μέρας του μήνα να είναι μέσα στα δώρα και την επόμενη όχι… Ο λόγος που μπορεί να συμβεί αυτό είναι ότι ακόμα μπορεί να υπάρχουν «ανοικτά» στοιχήματα συναγωνιζόμενων και πρέπει να ξέρετε ότι μετά από δύο ημέρες οριστικοποιείται η βαθμολογία του μήνα.

 

** Οι νικητές συνιστούμε να έχουν κάνει εγγραφή στην Magicbet και να μπουν να συμπληρώσουν το πεδίο στον λογαριασμό τους στο Betleague.net (με το user name ή το user ID που έχουν στην Magicbet) έστω και λίγο αργότερα.

 

Έτσι αποφεύγουμε την καθυστέρηση στην καταβολή των free bet και δεν χρειάζεται να στέλνετε mail ενημέρωσης ότι είστε μέσα στους νικητές κλπ κλπ…!!!

 

*** H κατάθεση του free bet που αντιστοιχεί σε κάθε νικητή πιστώνετε το αργότερο εντός 10 ημερών συνήθως.

 

*** Τα bonus των νικητών στην Magicbet αφού κατατεθούν στον λογαριασμό σας εμπίπτουν στους όρους & προϋποθέσεις των bonus της εταιρίας και δεν έχουμε καμία ευθύνη ως Betleague.net.

 

*** Μην απευθύνεστε στην Magicbet με θέματα που αφορούν τον διαγωνισμό στο Betleague.net ή για την καταβολή των free bet... Για όποιο πρόβλημα προκύψει στέλνετε mail στο info@betleague.gr .

ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΛΩΝ
To username σας:


To password σας:
- Ξέχασα το password?
- Θέλω να εγγραφώ

Συνδιοργανωτές
Livescores

NEWSLETTER
Καταχωρήστε το e-mail σας και ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα του betleague.net καθώς και για οτιδήποτε κινείται στον χώρο του στοιχήματος.

Επιλέξτε ενημέρωση από:
  betleague.net
  diavolakos.gr
  betexpress.gr
  bethelp.gr

Το e-mail σας:
  
Σπόνσορας του διαγωνισμού είναι η
© 2019 www.betleague.net  |  Livescores  |  developed by WebWorks
Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα από την Feramta Business LTD - Member of "FB Group" - London UK.
Προσοχή! Οι υπηρεσίες των διαφημιζόμενων εταιριών απευθύνονται μόνο στους επισκέπτες στων οποίων τον τόπο κατοικίας ή διαμονής η χρήση τέτοιων υπηρεσιών δεν συνιστά αξιόποινη πράξη.